April Snow

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for April Snow in 2022/2023.

 • Om April Snow

  Uppbrott ledde till kreativ flod – i november ger April Snow ut sitt debutalbum ”You”, varifrån Elias-duetten ”Please Don’t Go” nu släpps som singel. Och i vinter kommer April Snow att turnera för första gången.

  Ett uppbrott ledde till att låtar fullkomligen forsade ur Irya Gmeyner. Resultatet av denna kreativa flod släpps den 28 oktober i form av debutalbumet för hennes alias April Snow. Från det stämningsfulla albumet som är betitlat ”You” kommer nu ett smakprov i form av den känsloladdade Elias-duetten ”Please Don’t Go”. Under hösten är Irya också aktuell med musiken till tv-serien ”Tunna blå linjen” som det också kommer att byggas ett konsertprojekt kring.

  April Snow om låten: ”När en relation har glidit isär men det ändå finns en viss låga kvar. Ett trasigt förhållande som kanske går att laga.”

  Irya Gmeyner har rosats och prisats för musiken som hon, ofta i sällskap med Martin Hederos, har gjort till filmen ”Comedy Queen” samt tv-serier som ”Systrar 1968” och ”Tunna blå linjen”. Sistnämnda serie har hon fortsatt jobba med nu när den i höst går in på säsong 2. I höst kommer också hennes debutalbum under namnet April Snow. Skivan, betitlad ”You”, tar sin utgångspunkt i ett uppbrott som hastigt lämnade henne efter tio år utan bostad, band och inkomst. Kvar stod Irya med ett enormt behov av att få ventilera all sorg och ilska. Ett urval av de låtar hon då skrev utgör ”You”. ”Alla låtar riktar sig till ett ’you’ – det kan vara en vän, min kille eller ett x och så här i efterhand kan jag tydligt se att jag även skrev en del till mig själv. I bemärkelsen att lyssna på mig själv, peppa och ’ta tag i saker och gå vidare’.” I många år turnerade Irya Gmeyner världen över med Cirkus Cirkör och med hennes band som Urga och Irya’s Playground. Hon är också grundare av Gipomusic (Girl Power Music), ett projekt som jobbar för att stärka unga tjejer som vill bli artister. April Snow-albumet har Irya Gmeyner producerat ihop med Povel Olsson och låtarna är skrivna av henne själv i samarbete med Martin Hederos och Filip Bekic. Förutom Elias gästas skivan även av Ane Brun som också bidragit med text.

  Pressmaterial

Lyssna på April Snow

Boka April Snow

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för April Snow och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka April Snow hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för April Snow
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.