Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Anna Ternheim in 2023/2024.

  • Om Anna Ternheim

    Efter flera år i New York gick flyttlasset i våras hem till Sverige igen och hösten 2022 medverkar Anna Ternheim som en av värdarna i TV4:s Så mycket bättre. Nu är det klart att det våren 2023 blir en stor turné. I fina konserthus, på magiska teatrar och på klassiska Cirkus i Stockholm.

    Under hösten 2022 är Ternheim aktuell i TV4s Så mycket bättre där hon deltar i alla avsnitt som en av säsongens värdar. Räkna med en strid ström av personliga låttolkningar under hösten.

    Anna Ternheim slog igenom 2004 med det kritikerrosade albumet ”Somebody Outside” och året efter tog hon hem både P3 Guld och Grammis pris för ”Årets Nykomling”. År 2007 belönades andra albumet ”Separation Road” med P3 Gulds pris för ”Bästa kvinnliga artist” och två Grammisar för ”Bästa kvinnliga artist” och ”Bästa textförfattare”. Efter det har Anna släppt totalt sju album vilket har resulterat i turnéer och inspelningar i studios runt om i hela världen.

Lyssna på Anna Ternheim

Boka Anna Ternheim

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Anna Ternheim och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Anna Ternheim hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Anna Ternheim
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!