Anis Don Demina

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Anis Don Demina in 2021/2022.

 • Om Anis Don Demina

  Det är dags för Anis Don Demina att göra sin första och enda spelning under 2021. Den 13 november intar Anis Annexet i Stockholm för en oförglömlig kväll.

  Det blir endast en livespelning för Anis i år och på Annexet utlovas en hitparad med låtar som Vem e som oss, För stora för den här stan och Sveriges officiella EM-låt Flaggan i topp.

  Multitalangen Anis Don Demina känner vi både som artist och entertainer, senast som programledare i Melodifestivalen och finalist i Let’s Dance. Nu är det dags att skaka liv i Sverige och det blir med en storslagen show som vi sent kommer att glömma.

  ”Det här kommer bli det största och bästa jag någonsin har gjort på en scen. Sverige har vilat upp sig tillräckligt länge, så nu är det dags för en riktig rivstart!”, säger Anis Don Demina.

   

  Anis Don Demina är artist, låtskrivare och DJ. Utöver det är har han även en av Sveriges största YouTube-kanaler med mer än 125 miljoner visningar och över 500 tusen prenumeranter.

  Han gick från att DJ:a och släppa klubbhits som ”Wasted” och ”Sucker For Love” till att samarbeta med artister som; Timbuktu, Mapei, SAMI, Nils-Pontus (GAMMAL), Elias Abbas & Eric Saade. 2019 släpptes den uppmärksammade singeln ”Utanför (feat. SAMI & Elias Abbas)”, den första hiphop-låten i Anis namn.

   

  Pressmaterial

Boka Anis Don Demina

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Anis Don Demina och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Anis Don Demina hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Anis Don Demina
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent