Anders Bagge

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Anders Bagge in 2024/2025.

 • Om Anders Bagge

  I Melodifestivalen 2022 var Anders Bagge vinnaren av såväl folkets röster som dess hjärtan. Med sin Bigger Than The Universe må han ha slutat på en andra plats i tävlingen, men kammade hem flest tittarröster. Ett kvitto både på den mäktiga låtens kvalitéer som på Bagges älskvärda person. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkäraste profiler.

  Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var han med i flera band och i slutet av 90-talet startade han Murlyn Music, ett produktionsbolag som rönt stora internationella framgångar. Anders har jobbat med världsartister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias.

  För många är Anders mest igenkänd för sin medverkan i IDOL-juryn på TV4 där han under 11 år bidragit med värme, skratt och musikkunskap. Men han har också medverkat i allt från Körslaget och Hela Kändissverige bakar till egna programmen Bagges Hemlösa Hundar och Cirkus Bagge.

   

Lyssna på Anders Bagge

Boka Anders Bagge

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Anders Bagge och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Anders Bagge hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Anders Bagge
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!