Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Alex Järvi in 2023/2024.

 • Om Alex Järvi

  Alex Järvi är född och uppvuxen i det lilla samhället Ed i Dalsland där han tidigt upptäckte musiken som sin passion i livet. Hans tidiga idoler som KISS och Guns ‘N’ Roses banade väg för hans stora musikintresse.

  Med en rad hitsinglar i bagaget som ”100 år”, ”Tack för allt vi va” och ”Dina skor” har Alex Järvi över 25 miljoner streams på Spotify. 2020 släppte han sin första EP “Lost Boy” med bland annat bitterljuva heartbreak-singeln “Nån annan än du” som har närmre 9 miljoner streams.

  Från det att Alex Järvi år 2020 tog emot titeln “Framtidens Artist” av P3, har den 24-årige singer-songwritern mycket riktigt bevisat att han är just det.

  Alex Järvi möter hösten 2022 med en sex-spårig EP, där soundet är hämtat från hans liveframträdanden. Låtarna präglas av den intensiva och ostyriga energi Alex Järvi har på scen, som vi inte kan bärga oss inför att få uppleva live.

Lyssna på Alex Järvi

Boka Alex Järvi

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Alex Järvi och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Alex Järvi hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Alex Järvi
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!