Albin Johnsén & Jakob Karlberg

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Albin Johnsén & Jakob Karlberg in 2024/2025.

  • Om Albin Johnsén & Jakob Karlberg

    Albin Johnsén slog igenom stort 2014 med dundersuccén Din Soldat som toppade Spotifylistan flera veckor i sträck och blev årets mest spelade låt. Den har idag över 50 miljoner streams. Sen dess har Albin släppt fyra album där senaste succén kom så sent som i vintras med “Vi gjorde vårt bästa” som tog sig hela vägen in på Svensktoppen och spelades flitigt på radio.

    Jakob Karlberg fick sitt genombrott året efter med den eviga sommarhiten “Fan va bra” som än idag spelas flitigt runt om i landet. Låten närmar sig 50 miljoner streams och är en svensk klassiker. Jakob har hunnit släppa ett gäng låtar sen dess och bland annat medverkat i Melodifestivalen. Tillsammans har artisterna 250 miljoner streams och en mängd radiohits som till exempel; “En sista gång”, “Trädgårn” och “Rik”.

    Nu har dessa två gjort gemensam sak, släppt låtar ihop och varit på bejublad turné. Räkna med stor fest och allsång när dessa två entrar scenen!

Boka Albin Johnsén & Jakob Karlberg

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Albin Johnsén & Jakob Karlberg och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Albin Johnsén & Jakob Karlberg hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Albin Johnsén & Jakob Karlberg
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!