Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Adrian Macéus in 2023/2024.

 • Om Adrian Macéus

  Den svenske skådespelaren, artisten och låtskrivaren Adrian Macéus siktar på att bli Sveriges nästa popsensation. De senaste åren har han varit i studion och jobbat på ny musik och utvecklat sitt nya sound och efter att ha skrivit på för Universal Music i maj känner han sig mer redo än någonsin att visa alla vad han har jobbat med!

  Adrian föddes i Stockholm 2005 och har sjungit, skådespelat och uppträtt så länge han kan minnas. Han introducerades för den breda publiken efter att ha spelat huvudkaraktären i den svenska julkalendern 2018. Därefter spelade han i många filmer, shower och musikaler, vilket gjorde honom till en av Sveriges snabbast stigande stjärnor på skådespelarscenen. Närmast är han aktuell i filmatiseringen av Martina Haag’s roman ”Det är något som inte stämmer” som kommer att ha premiär på Viaplay under 2023.

  Hans nya singel ”Somebody To Love” blir den första singeln som kommer från Adrian sedan han skrev på för Universal Music i maj 2022. Det är en drivande poplåt och den visar verkligen upp både Adrians röst och nya sound. Singeln kommer att följas av 2 singlar till under 2022, vilket leder till att debut-EP:n släpps i början av 2023.

  ”Man brukar säga att en bra låt ska vara lika bra akustisk, så vi skrev låten på gitarr och kände shit vilken bra låt, då visste vi att vi var på rätt spår och så växte den fram. Låten handlar om att hitta den som gör ens liv komplett, den pusselbit man saknat.”

Lyssna på Adrian Macéus

Boka Adrian Macéus

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Adrian Macéus och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Adrian Macéus hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Adrian Macéus
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.