Adrian Macéus

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Adrian Macéus in 2022/2023.

 • Om Adrian Macéus

  Popstjärna, skådespelare, nätängel, ambassadör för Friends, poddare, musikalartist – 16-årige Adrian Macéus har trots sin unga ålder hunnit med mer än vad många av oss gör under en hel livstid!

  Under våren 2021 kunde man följa honom i tre tv-serier samtidigt: i Maria Wern, i Udda Veckor och i tv-serien om den kärlekstörstande tonåringen Bert, där Adrian spelar huvudrollen som just Bert.

  Just nu har Adrian fullt fokus på att skriva ny musik och hitta sitt nya sound. Tillsammans med flera av landets bästa låtskrivare och ett grymt team i ryggen jobbar han hårt för att släppa nytt material snart.

  Att han skulle stå på en scen har varit en självklarhet för alla i hans närhet sen han var liten. Nio år gammal gick Adrian på en audition för den hyllade musikalen Billy Elliot som så småningom ledde till den krävande huvudrollen Billy på Stockholms Stadsteater. Sen dess har Adrian synts på såväl scen som på tv och bioduken, bland annat i huvudrollen i Julkalendern 2018. Adrian har också gjort den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco, till John Banks, i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka” och till Unge Kung Ragnar i ”Frost 2”.

  Pressmaterial

Lyssna på Adrian Macéus

Boka Adrian Macéus

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Adrian Macéus och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Adrian Macéus hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Adrian Macéus
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.