Nyheter

Rebecka Törnqvist spelar i Stockholm »

Det har gått sex år sedan Rebecka Törnqvist släppte sitt senaste fullängdsalbum. Inom kort kommer nyskriven musik och Rebecka kommer att turnera under 2017. Det allra första livstecknet är en konsert på Södra Teatern i Stockholm den 31 maj.

Läs mer »

Tjuvjakt drar på turné »

Hiphopkollektivet Tjuvjakt har över 50 miljoner streams på Spotify och är en av Sveriges starkaste hiphop-akter just nu. I år siktar de mot skyarna och släpper en EP till våren som följs av en stor turné runt om i landet.

Läs mer »

Unik trio på sommarturné »

Under sommaren 2017 bjuds sju städer i södra Sverige på en trippel konsertupplevelse med artisterna Pernilla Andersson, Nisse Hellberg och Hasse Andersson. Trion bjuder in till utomhuskonserter där de låter sina många låtskatter förgylla sommarkvällen.

Läs mer »

De Vet Du på vårturné »

De Vet Du debuterade i Melodifestivalens första deltävling med låten ”Road Trip”. Gruppen charmade publiken och tog sig till ”Andra chansen” och bidraget seglade in på en tredje plats på Spotify. Gruppen som ständigt turnerar på landets klubbar följer upp mello-succén med hela tio spelningar på en månad.

Läs mer »

Vårturné för norska Gabrielle »

Den 16 mars gör Gabrielle sin första konsert i Sverige efter genombrottet med ”5 Fine Frøkner”. Därefter följer en rad spelningar runt om i landet. Gabrielle kommer även att släppa en ny låt sista fredagen i varje månad fram till maj, då hennes nya EP beräknas släppa.

Läs mer »

Tiggrinnanturnén 2017 »

2017 fortsätter Tiggrinnanturnén. Tillsammans med pianot och sin följeslagare sedan 23 år, Fredrik Rönnqvist, spelar Pernilla Andersson musik från albumet "Tiggrinnan" och väljer också favoriter ur både egna coh andras låtkatalog.

Läs mer »

Miriam Bryant - Rocket Tour »

I vår ger Miriam Bryant tre exklusiva spelningar i Göteborg, Lund och Stockholm. I januari släppte hon senaste singeln "Everything" som stadigt klättrar på listorna och snart kommer nya singeln ”Rocket”. Innan sommaren är här kommer även en EP med två nya spår.

Läs mer »

Tre kvällar i rad för Tingsek »

Det var stort tryck när biljetterna släpptes till Tingseks två spelningar på Södra Teatern i vår. Därför adderas nu ytterligare ett datum vilket innebär att Malmösonen intar scenen hela tre kvällar i rad den 3, 4 och 5 mars.

 

Läs mer »

Nisse Hellberg på turné i vår »

Nisse Hellberg är aktuell med sitt åttonde album ”Vägen västerut”. Första veckan klättrade albumet in på en tredje plats på Sverigetopplistan och vid releasespelningarna i Malmö blev det publikrekord. I mars åker Nisse Hellberg på vårturné - med premiär i Stockholm den 2 mars.

Läs mer »

Iiris Viljanen på turné »

Iiris Viljanen är en av de mest kritikerrosade popartisterna i Sverige. Nu är det klart att Iiris Viljanen gör en efterlängtad, egen turné med konserter i Lund, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer »

Emil Jensen aktuell i höst »

Den 28 oktober släpper Emil nytt album med titeln ”Två naturliga armar” och ger sig ut på en omfattande turné genom hela Sverige med sin nya föreställning ”Flyktpotatis”.

Läs mer »

Danny aktuell med krogshowen "NU" »

Danny firar 10 år som artist med en unik krogshow på Hamburger Börs! Showen "NU" bjuder på energi, musikalitet och mycket dans i en spektakulär inramning i regi av Fredrik "Benke" Rydman.

Läs mer »

Mikael Wiehe »

firar 70 år med stor nordisk turné.
Med start 6 oktober i Linköping ger sig Wiehe ut på en nästan 40 datum lång höstturné för att spela sina mest kända låtar i ny tappning.

Läs mer »

Emil Jensen sommarpratar »

I höst ny föreställning, stor turné med 50 spelningar och nytt album. Den 12 juli är det också för första gången dags för Emil Jensen att vara sommarpratare i P1. 

Läs mer »

Nisse Hellberg på sommarturné »

Mitt i arbetet med sitt kommande album tar Nisse Hellberg en paus från studion för att ge sig ut på sommarturné med premiär nästa vecka. Idag presenteras de 12 första spelningarna. 

Läs mer »

De Vet Du sommarturné »

De Vet Du är kända för sina humoristiska låtar och musikvideor. Aktuella med nya låten "Shadez Inomhus" ger sig bandet ut på en stor sommarturné med start till helgen.

Läs mer »

Timbuktu & Damn! åker på sommarturné »

I sommar åker Timbuktu tillsammans med svenska funkgiganterna Damn! ut på turné och idag blev det klart att de gör ett efterlängtat stopp på Bråvallafestivalen. Tillsammans gör Timbuktu & Damn! totalt 12 spelningar i Sverige och Norge

 

Läs mer »

Plura, Wiehe och Forsberg på sommarturné »

American Songbook – på svenska är namnet på den gemensamma turné Mikael Wiehe, Ebba Forsberg och Plura Jonsson gav sig ut på i våren 2015. I sommar gör den aktade trion en efterlängtad repris på förra årets livesuccé.

Läs mer »

Stor turné och nytt album med Emil Jensen »

Den 28 oktober släpper han nytt album och ger sig ut på en omfattande turné genom hela Sverige med sin nya föreställning ”Flyktpotatis”. Turnén, som är ett samarbete mellan United Stage och Riksteatern, har redan hela 48 st datum 

Läs mer »

kent ger ytterligare extrakonserter »

I lördags släppte vi biljetterna till kents avskedsturné. Två timmar och över 200.000 sålda biljetter senare var samtliga av bandets konserter i Sverige utsålda. Nu släpps biljetter till ytterligare tre extrakonserter i Göteborg , Malmö och Stockholm.

Läs mer »

Turnépremiär för Bob Hund »

Med premiär i morgon på festivalen by:Larm i Oslo drar Bob Hunds vårturné nu igång. Flera av vårens konserter är redan slutsålda och andra har bara ett fåtal biljetter kvar.

Läs mer »

Slowgold förband på Ebbot Lundbergs vårturné »

Slowgold, eller Amanda Werne som det står i passet, har precis kammat hem ett Manifestpris efter att ha varit nominerad i två kategorier. Idag har vi glädjen att berätta att hon kommer att vara support åt Ebbot Lundberg & The Indigo Children i vår.

Läs mer »

Lars Winnerbäck på sommarturné 2016 »

Nu släpps de första datumen till sommarens turné. Turnéstart på Skansen i Stockholm den 29 juni. Sedan följer ett antal festivalspelningar och turnén avslutas på Linköping Arena den 20 augusti. Biljetter till de flesta arrangemangen släpps på onsdag 16 december kl 10.00.

Läs mer »

Spiders på höstturné »

Sedan tidigare är det klart att göteborgska Spiders åker ut på en späckad turné tillsammans med Uncle Acid & The Deadbeats.  Nu är det också bekräftat att bandet släpper ny EP. 

Läs mer »

Melissa Horn på vårturné »

27 november släpps Melissa Horns femte album ”Jag går nu”, det följs under våren upp av en omfattande turné. Den här gången i lite mer intima lokaler än vi vant oss att se henne spela i.

Läs mer »

Darin på stor konserthusturné i vår »

Det är tio år sedan Darin debuterade som artist och har sedan dess släppt sex album. I våras släppte Darin sin första egenskrivna låt på svenska och nu på fredag släpps ett helt nytt album i samma anda. I vår ger han sig ut på en omfattande konserthusturné.

Läs mer »

​Danny Saucedo på stor klubbturné »

I våras släpptes "Brinner i bröstet", Danny Saucedos första singel på svenska, som inte bara blev stor hit utan också markerade en nystart i hans karriär. Med premiär nästa vecka ger sig Danny ut på en stor klubbturné.

Läs mer »

Ann Heberlein på turné »

Ann Heberlein inleder sin första Sverigeturné den 3 oktober på Stora teatern i Göteborg. Föreställningen heter "Livet, döden & meningen med allt"

Läs mer »

Joel Alme på höstturné »

Månaderna som följt Joel Almes album ”Flyktligan” har varit kantade av succéspelningar. I dag släpps höstens turné som kröns med en stor konsert på anrika Cirkus i Stockholm.

Läs mer »

Bob Hund till United Stage Artist »

United Stage Artist kan idag stolt meddela att vi representerar Bob Hund som bandets bokningsbolag. Bob Hund är aktuella med ”Dödliga klassiker 3” och en sommarturné med nedslag på Roskildefestivalen.

Läs mer »

Joel Alme på sommarturné »

Efter ett kritikerhyllat albumsläpp och bejublad turné under våren presenteras nu Joel Almes 10 första speldatum för sommarturnén. På hemmaplan har Liseberg valt att lyfta honom till stora scenen. 

Läs mer »

Medina på sommarturné »

Medina är aktuella med sin nya singel, den blivande sommarplågan ”Tills vi koolar”Idag presenteras en 40 spelningar lång sommarturné som drar igång på lördag.

Läs mer »

Syster Sol på sommarturné »

Ständigt aktuell och med scenvana och rutin som få andra i detta land, snart är det åter dags för Syster Sol att tillsammans med Kichingas band ta sin musik ut på vägarna och sprida värme och kärlek över Sommar-Sverige.

Läs mer »

Joel Alme inleder vårturné med utsåld premiär »

11 mars släppte Joel Alme efter tre års väntan sitt fjärde album, Flyktligan. Denna gång med texter på svenska. I samband med albumreleasen ger han sig nu ut på en större turné.  Turnépremiären på Stora Teatern i Göteborg är helt utsåld. 

Läs mer »

Mange Hellberg till United Stage »

United Stage välkomnar Mange Hellberg! Under 2015 släpps Mange Hellbergs andra album, den här gången uppbackad av Universal/Svenska inspelningar. Den första singeln "Det är insidan som räknas" släpptes den 20 februari.

Läs mer »

botbodyblackshadow