Moa Lignell

Till våren ger sig Moa ut på vägarna med föreställningen Janne Schaffer möter Ted Gärdestad i Sol Vind & Vatten.     En hyllning till Ted och Kenneth Gärdestad, deras musik, livet och kärleken. En konsert som går rakt in i hjärtat!
Medverkande är Janne Schaffer, Pernilla Andersson, Moa Lignell, Johan Boding m fl. och kapellmästaren Peter Ljung med några av Sveriges bästa musiker.

Sedan 2016 är artisten och låtskrivaren Moa Lignell ambassadör för CancerRehabFonden, en organisation som jobbar med rehabilitering efter en cancersjukdom.

"Sedan jag blev ambassadör för CancerRehabFonden har jag känt att jag ville göra något för dom som spelade roll. Och det jag kan göra är att skriva musik. Så jag skrev "Tillbaka till livet" i hopp om att folk ska sprida låten och på så sätt sprida informationen om att CancerRehabFonden finns.", säger Moa.


Moa har låtit låtskrivandet ta tid, och resultatet blev låten ”Tillbaka till livet”, som också är Moas första låt på svenska och som släpptes 10 november 2017. Texten speglar känslorna kring CancerRehabFondens arbete och de personer de arbetar med, önskan om att återvända till livet och vardagen som vanligt. I samband med låtsläppet lanserades också CancerRehabFonden sin kampanj ”Hur många känner du?” Läs mer om CancerRehabFondens arbete här: https://www.cancerrehabfonden.se/

 

 

 

 

 

Om Moa Lignell
Debutlåten "When I Held Ya" som släpptes 2012 har över 19 miljoner streams på Spotify.

Studioalbum
2012 Different Path
2015 Ladies' Man

 

Kommande konserter

07/07
Info
20/07
BORGHOLM
Kackelstugan
Köp
shop
Följ på facebook  Följ på instagram  Följ på twitter  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes 


Om Moa Lignell
Debutlåten "When I Held Ya" som släpptes 2012 har över 19 miljoner streams på Spotify.

Studioalbum
2012 Different Path
2015 Ladies' Man

 

botbodyblackshadow