Louise Hoffsten

Louise Hoffsten behöver ingen närmare presentation - hon är en av våra mest älskade sångerskor! I över 30 år har hon verkat som artist och sångerska, och hunnit med att ge ut hela 18 album!


Till födelsedagen 6 september 2015 gav hon sig själv en present i form av ett album: ”L”.

Diskografi

2015: L (Gamlestans Grammofonbolag)
2014: Bringing Out The Elvis (Warner Music)
2012:Looking for Mr.God (Warner Music)
2009:På andra sidan vättern (Border Music)
2007:Så speciell (Border Music)
2005:From Linköping To Memphis (Memphis International)
2004:Knäckebröd Blues (Memphis International)
2003:Louise Hoffsten live med Folkoperans Orkester (RCA Sweden)
2002:Collection 1991-2002 (BMG Music)
1999:Beautiful, But Why (BMG Music)
1998:Courtstone Blues (medföljande skiva till boken "Blues")
1996:Kära du (BMG Music)
1995:6 (BMG Music)
1993:Rhythm & Blonde (BMG Sweden/RCA)
1991:Message Of Love (Rival)
1989:Yeah Yeah (Rival)
1988:Stygg (Rival)
1987:Genom Eld och Vatten (Rival)



Kommande konserter

Inga kommande konserter
Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes 


botbodyblackshadow