Irya's Playground

Irya's Playground arbetar just nu med nytt material. Mer info kommer.

 

Debutalbumet släpptes 2008 och fick fantastiska recensioner. Det blev även grunden till ett samarbete med Cirkus Cirkör som resulterade i föreställningen Inside Out där Irya's Playground skrev musiken och medverkade som liveband. Tanken var från början att göra några få föreställningar i ett cirkustält i Lund. Nästan 3 år senare hade Inside Outblivit en internationell succé som turnerat världen runt. Längre gästspel i New York, London, Moskva, Wellington, Tyskland, Frankrike och Italien avverkades. Bara i Stockholm spelade Inside Outöver 60 utsålda föreställningar.

Arbetet med skivan den andra skivan påbörjades våren 2011. Därför avslutade Irya Gmeyner sina studier. Ett livsval som inte var helt enkelt, men nödvändigt. 

Skivan, The Pain Of Letting Go släpptes 2013 och resulterade också i mängder av hyllningar. Förutom detta har bandet haft med sin musik i ett antal amerikanska och kanadensiska filmer och tv-serier.

Irya Gmeyner arbetar just nu med musiken till ännu en ny föreställning med Cirkus Cirkör som har premiär den 3 maj på Malmö stadsteater.

  

shop
Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes  Se på youtube 


botbodyblackshadow