Emil Berg

Emil Berg är aktuell med singeln ”Borde kanske dra”. Låten handlar om baksidan med nätdejting och dagens tinderhets, att vi aldrig känner oss nöjda med vad vi har just nu.

 

"’Keep on swipin’, men det är inte soft att göra det bakom den andres rygg," säger Emil. "Låten handlar om just det - en oärlig relation där man inte vågar kommunicera med varandra. Då är det kanske bättre att faktiskt dra... För att istället fortsätta det eviga sökandet."

 

Emil Berg slog igenom stort som soloartist sommaren 2015 med hiten ”Du swipa höger”, som låg #1 på Spotify har över 23 miljoner streams. Han har även släppt singlarna ”Jag kommer aldrig kunna dö med dig” och ”Britney”. Emil Berg föddes 1992 i Linköping. Han började i musikklass och redan på mellanstadiet startade han sitt första band som sedan blev det i Europa kritikerrosade The Majority Says.

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Lyssna på Spotify  Se på youtube 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=spotify:artist:3blngRQf0p4vJgSXtIPXWO
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow